BME Műszaki Pedagógia Tanszék
EDULEARN2017 Print E-mail
Monday, 14 August 2017 19:23

Tanszékünk képviseletében Dr. Benedek András Professzor Úr, és Horváth Cz. János kollégánk a barcelonai EDULEARN17 nemzetközi konferencián jártak, mely július 3-5. között került megrendezésre. Előadásukkal, melynek címe: SYSBOOK IN TEACHING OF SYSTEMS, a Open Educational Resources szekcióban szerepeltek. Bővebb információ az eseményről itt olvasható.

 

 
Tanszékvezetőnk Bolyai János Kutatói Ösztöndíjban részesült Print E-mail
Thursday, 10 August 2017 10:17

Tanszékvezetőnk, Dr. Molnár György, Bolyai János Kutatói Ösztöndíjban részesült Neveléstudomány tudományágban. A Műegyetem 16 kutatója részesült idén ebben az ösztöndíjban. Elismerő oklevelüket a „Bolyai-napon” vehették át az MTA székházának dísztermében.

 
Pótfelvételi 2017 Print E-mail
Friday, 18 August 2017 00:00


A Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Műszaki Pedagógia Tanszéke,

illetve Tanárképző Központja pótfelvételi lehetőséget hirdet:

  • műszaki szakoktató alapszakon

  • illetve mérnöktanár és közgazdásztanár mesterszakokon.

Jelentkezni 2017. augusztus 7.-ig lehet a Felvi.hu-n.
A pótfelvételi lehetőségekről itt tájékozódhat:

https://www.felvi.hu/felveteli/jelentkezes/aktualis/potfelveteli_meghirdetesek_2017P

A szóbeli felvételink (mesterképzések) időpontja: 2017. augusztus 22. 9:00 óra.

Helyszín: BME Q. ép. A szárny, 1.em. A 139. terem


 

 

 

 
Bostoni konferencia Print E-mail
Sunday, 30 April 2017 09:00

Dr. Benedek András és Dr. Molnár György április 23-29. között a Bostonban tartott The Search for Truth in the Age of Social Media című szimpóziumon jártak James E. Katz professzor úr szervezésében, amelyet a közösségi média, újmédia, médiaeszközök és médiahírek témában tartottak. A Bostoni Egyetemmel történő kapcsolatok bővítése érdekében tárgyalásokat folytattunk a közeljövőben egyetemünkre is ellátogató Prof. Elizabeth Loizeaux rektorhelyettes asszonnyal, aki a pedagusképzésért és a közoktatási intézményekkel való kapcsolatokért, valamint a felvételi rendszer fejlesztéséért felelős. A következő találkozó a MTI-n az edX-en zajlott, ahol a stratégiai alelnök, Johannes Heinlein (német) fogadta a delegációt. Az előző évben tett látogatás és kapcsolatfelvétel már jól megalapozta a szakmai találkozót. A konferenciáról bővebben itt lehet olvasni.

 
Diplomaosztó ünnepség Print E-mail
Sunday, 09 April 2017 21:15

Április 8-án a K. épületben átadták a Gazdaság- és Társadalomtudományi Karon végzett hallgatóknak a diplomát. Minden nálunk végzett hallgatónak szívből gratulálunk.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 4 of 54