BME Műszaki Pedagógia Tanszék
A 100 legjobb oktató Print E-mail
Thursday, 03 November 2016 12:05

Két kollégánk is a legjobb 20-ban végzett.

16. dr. Molnár György tanszékvezető

20. dr. Benedek András professzor.

 

Gratulálunk!

 

 
Sikeres műhelytalálkozó Print E-mail
Monday, 31 October 2016 09:10

Képek a Nyitott tananyagfejlesztési (OCD) modell a szakképzésben MTA Szakmódszertani Kutatócsoport első műhelytalálkozójáról. A kutatócsoport vezetője Benedek András egyetemi tanár, az esemény moderátora Molnár György tanszékvezető.


 
Újvidéki konferencia Print E-mail
Thursday, 27 October 2016 09:06

Molnár György tanszékvezetőnk október 25-én részt vett az Újvidéki Egyetem Magyar Tanszékén a Penavin 100 konferencián, melyet a jeles nyelvész és néprajzkutató, a nyelvjárás-, földrajzinév- és mesegyűjtő, tudományszervező és tanszékvezető Penavin Olga előtt tisztelegve szerveztek meg.

 


 
Meghívó Print E-mail
Monday, 24 October 2016 17:21

 
Meghívó Print E-mail
Sunday, 23 October 2016 06:24

Meghívó

A BME Tanárképző Központ keretében működő Nyitott tananyagfejlesztési (OCD) modell a szakképzésben MTA Szakmódszertani Kutatócsoport 2016. október 24-én 15 órakor a BME Q épületének I. emelet A102-es termében tartja

I. Műhelytalálkozóját.

Program:

A pályázat koncepciójának és a tervezet feladatok ütemezésének bemutatása (Benedek András egyetemi tanár)

A kutatás-fejlesztésbe bekapcsolódó gyakorló szakképző iskolák bemutatása (a Kecskeméti Szakképzési Centrum Kada Elek Közgazdasági Szakgimnáziumából Dobozy Gyöngyi okleveles közgazdásztanár, a Bolyai János Műszaki Szakgimnázium és Kollégiumból Horváth József informatika szakos középiskolai tanár, a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum Öveges József Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájából Nagy Endre László középiskolai tanár, a “Budapest” Baptista Szakgimnázium, Gimnázium és Sportiskolából Pap Dalma angol nyelv és kultúra, valamint magyar nyelv és irodalom szakos középiskolai tanár)

A kutatáshoz kapcsolódó Sysbook rendszer fejlesztéséről (Bars Ruth c. egyetemi tanár) Konzultáció a további hálózatfejlesztési lehetőségekről

Visszajelzést a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it elektronikus címre kérünk.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 10 of 54