Kétféléves tanári mesterképzés párhuzamos képzési formában

A Műszaki Pedagógia Tanszék felvételt hirdet a BME bármely mérnök vagy közgazdász MSc képzésében részt vevő hallgatója számára mérnök- illetve közgazdásztanári mesterképzésre. A nappali munkarendű képzés 2 félév alatt elvégezhető az MSc képzéssel párhuzamosan, a mesterképzés első, második vagy harmadik félévétől megkezdve, rugalmas órarendi beosztással. A tanári mesterszak (MEd) párhuzamos elvégzése nem növeli a felhasznált állami félévek számát. A tanári diploma feltétele a képzés követelményeinek teljesítésén túl az MSc diploma megszerzése.

A képzésre az mpt.felveteli@gtk.bme.hu e-mail címen lehet jelentkezni a kitöltött és aláírt jelentkezési lap, a BSc diploma és a hozzá tartozó leckekönyv, illetve egy motivációs levél megküldésével 2022. április 29-ig. A legalább 2, legfeljebb 4 oldal terjedelmű dokumentumban a képzés iránti érdeklődésének motivációit, konkrét élményeit, tapasztalatait, és ezek reflexióját kérjük kifejteni.

A jelentkezőket meginvitáljuk egyúttal egy szakmai és motivációs beszélgetésre, melyet 2022. május 3-án 13 órától, illetve május 4-én 9 órától tartunk – a járványhelyzet függvényében – jelenléti formában a Műszaki Pedagógia Tanszéken (Q épület 1. emelet). A beszélgetés, melynek pontos időpontjáról és helyszínéről időben tájékoztatjuk a jelentkezőket, a megküldött dokumentumok alapján zajlik.

Kérdés esetén forduljanak bizalommal Békefi Teodórához az mpt.felveteli@gtk.bme.hu címen, vagy a 06-1-463-1695-ös telefonszámon!