Kétféléves tanári mesterképzés párhuzamos képzési formában

A Műszaki Pedagógia Tanszék felvételt hirdet a BME bármely mérnök vagy közgazdász MSc képzésében részt vevő hallgatója számára mérnök- illetve közgazdásztanári mesterképzésre. A nappali munkarendű képzés 2 félév alatt elvégezhető az MSc képzéssel párhuzamosan, rugalmas órarendi beosztással. A tanári mesterszak (MEd) párhuzamos elvégzése nem növeli a felhasznált állami félévek számát. A tanári diploma feltétele a képzés követelményeinek teljesítésén túl az MSc diploma megszerzése. A szakok tanterve az alábbi linken érhető el.

A képzésre az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelentkezni 2023. május 5-ig. Az űrlapon a személyes adatok megadásán túl szükséges feltölteni a BSc diplomát és a hozzá tartozó leckekönyvet, illetve egy motivációs levelet. A legalább 2, legfeljebb 4 oldal terjedelmű dokumentumban a képzés iránti érdeklődésének motivációit, konkrét élményeit, tapasztalatait, és ezek reflexióját kérjük kifejteni.

A jelentkezőket meginvitáljuk egyúttal egy szakmai és motivációs beszélgetésre, melyet 2023. május 22-én és 23-án tartunk a Műszaki Pedagógia Tanszéken (Q épület 1. emelet). A beszélgetés, melynek pontos időpontjáról és helyszínéről időben tájékoztatjuk a jelentkezőket, a megküldött dokumentumok alapján zajlik.

Kérdés esetén forduljanak bizalommal Békefi Teodórához az mpt.felveteli@gtk.bme.hu címen, vagy a 06-1-463-1695-ös telefonszámon!